A Servant to Time and Consequence (rude_not_ginger) wrote,
A Servant to Time and Consequence
rude_not_ginger

  • Mood:

for couples_therapy: How Well Do You Know Your Spouse?

So, as a "How Well Do You Know Your Spouse"…thing, I was asked to fill out this questionnaire about Rose and then about myself to compare/contrast how well we know each other. Clearly, as you'll see, I know her very well. Very well! I pay attention! I really do!

Here is Rose's response.



================Rose=====================

1. What's your spouse companion's favorite color?
Answer: Pink

2. What's your spouse companion's favorite city to visit?
Answer: London

3. What's your spouse companion's favorite vacation destination?
Answer: New New York um…Woman Wept um…Wherever we've been? (that didn't contain too much trouble?)

4. What's your spouse companion's favorite restaurant?
Answer: She clearly liked that place on Metra 4 that served live spiders. She won't admit it, but she did.

5. What's your spouse companion's favorite type of food?
Answer: Simple dining, like chips and such.

6. What's your spouse companion's favorite home cooked meal?
Answer: Christmas Turkey? Does Jackie do home cooked meals?

7. What's your spouse companion's favorite dessert?
Answer: Chocolate

8. What's your spouse companion's favorite holiday?
Answer: Christmas

9. What's your spouse companion's most dreaded holiday?
Answer: Father's Day

10. Who's your spouse companion's best friend?
Answer: Me? Possibly Shareeka (sp?)

11. Who's your spouse companion's favorite relative?
Answer: Her mother, though I can't imagine why.

12. What's your spouse companion's favorite clothing store?
Answer: Henrik's.

13. What size shirt/blouse does your spouse companion wear?
Answer: A female size that is not large.

14. What size pants/skirt does your spouse companion wear?
Answer: Another female size that compliments curves but is not large.

15. What size suit/dress does your spouse companion wear?
Answer: How am I supposed to know these things?

16. What size shoe does your spouse companion wear?
Answer: 4.5---I did buy her those pink converses which look quite smashing on her, great fashion sense I have and all.

17. What's your spouse companion's favorite thing for YOU to wear?
Answer: Brown suit, white trainers.

18. What's your spouse companion's favorite day of the week?
Answer: Saturday.

19. What's the most relaxing thing for your spouse companion?
Answer: Wandering about in the TARDIS, or exploring outside. Bit of a nature-girl that Rose Tyler.

20. What's most stressful for your spouse companion?
Answer: Being chased by alien monsters, I imagine.

21. What's your spouse companion's most dreaded chore?
Answer: Laundry, that's why Jackie does it.

22. What's your spouse companion's pet peeve?
Answer: Which…one?

23. What's the one thing your spouse companion has always wanted?
Answer: Pink converses! Everyone wants a decent pair of running shoes.

24. Who's your spouse companion's favorite actor?
Answer: Who is the pretty boy actor of the moment? Johnny Depp? Daniel Craig? Whoever it is, that's hers.

25. What's your spouse companion's favorite movie?
Answer: Sabrina. I must remember to take her to that first-run.

26. Who's your spouse companion's favorite artist?
Answer: I can't make something up appropriate for this one.

27. Who's your spouse companion's favorite musician?
Answer: She listens to Indie Rock. I don't. I'll refer to it as "Band On Repeat".

28. What type of music does your spouse companion like the best?
Answer: That Indie Rock…stuff.

29. What is your spouse companion's favorite way of making love?
Answer: What???

30. How often per month or week does your spouse companion like to make love?
Answer: What???

31. Who is your spouse companion's favorite author?
Answer: I know this one. I really do. It's…a…I'm not going to sneak into her room and figure out who she's reading. Really, I'm not.

32. What's your spouse companion's all-time favorite book?
Answer: I'm certain it's a wonderful book, whatever it is.

33. What type of books does your spouse companion like to read?
Answer: She reads a variety. I'd say she enjoys a little of everything.

34. What is your spouse companion's favorite spectator sport?
Answer: I…haven't the foggiest.

35. Who is your spouse companion's favorite sports hero?
Answer: Again with the uncertainty.

36. What's your spouse companion's favorite sports team?
Answer: I really should take her to a few sports games to figure it all out.

37. What is your spouse companion's favorite hobby?
Answer: Causing trouble, obviously.

38. At what temperature does your spouse companion like the thermostat set?
Answer: She always likes it too warm! I feel like I'm roasting.

39. What is your spouse companion's favorite topic of discussion?
Answer: Traveling. Possibly other things that I should pay better attention to?

40. If your spouse companion had an extra $100 per week to spend, what would your spouse companion choose to spend it on?
Answer: She'd probably send it home to Jackie.

41. If your spouse companion was given one million dollars and had to spend it within one week, what would be the first high ticket item your spouse companion would buy?
Answer: New house for her mother.

42. Which type of vacation does your spouse companion prefer?
a.Sun, fun, and relax
b.Sightseeing
c.Outdoor adventure
Answer: c. Everyone loves an adventure.

43. The best type of gift for my spouse companion is something:
a.Practical
b.Sentimental
c.Just what they asked for
d.A surprise
Answer: d. Doesn't everyone like surprises?

44. My spouse companion prefers to wear/buy:
a.Gold
b.Silver
c.Platinum
Answer: She doesn't wear much jewelry, but what I've seen her in has been gold.

================Me=====================

1. What's your favorite color?
Answer: Blue

2. What's your favorite city to visit?
Answer: London

3. What's your favorite vacation destination?
Answer: Eye of Orion

4. What's your favorite restaurant?
Answer: Eterestro in the Gamma Quadrant

5. What's your favorite type of food?
Answer: OOoooh, the air food from Seseria 3. Delicious and flavorful but doesn't have that heavy feeling. Earth food? Indian.

6. What's your favorite home cooked meal?
Answer: Haven't had a home cooked meal in…a very long time.

7. What's your favorite dessert?
Answer: Something involving bananas. I do like banana pie.

8. What's your favorite holiday?
Answer: Christmas

9. What's your most dreaded holiday?
Answer: Birthday

10. Who's your best friend?
Answer: The TARDIS, or Rose Tyler.

11. Who's your favorite relative?
Answer:N/A

12. What's your favorite clothing store?
Answer: Greseraso in 2333.

13. What size shirt/blouse do you wear?
Answer: 34

14. What size pants/skirt do you wear?
Answer: 81cms

15. What size suit/dress do you wear?
Answer: 44/46

16. What size shoe do you wear?
Answer: 10 1/2

17. What's your favorite thing for HER to wear?
Answer: Sensible shoes.

18. What's your favorite day of the week?
Answer: Saturday

19. What's the most relaxing thing for you?
Answer: Reading a book on a foreign planet

20. What's most stressful for you?
Answer: Stopping oncoming planetary destruction (aka: Saturday)

21. What's your most dreaded chore?
Answer: Cleaning out the rotator coil (hence why it hasn't been done yet)

22. What's your pet peeve?
Answer: The way Americans pronounce "banal".

23. What's the one thing you have always wanted?
Answer: N/A

24. Who's your favorite actor?
Answer: Oh, Humphrey Bogart, most likely. Though I'll admit to being a fan of Elvis during his acting years, as well.

25. What's your favorite movie?
Answer: Star Wars trilogy. It's classic comedy.

26. Who's your favorite artist?
Answer: On Earth, DaVinci

27. Who's your favorite musician?
Answer: On Earth again, the Beatles.

28. What type of music do you like the best?
Answer: I like a variety. Rose tells me I'm a punk.

29. What is your favorite way of making love?
Answer: Why is this question important? This seems like a private matter!

30. How often per month or week do you like to make love?
Answer: Which I will not discuss!

31. Who is your favorite author?
Answer: Charles Dickens

32. What's your all-time favorite book?
Answer: The Time Machine by HG Wells, though I am a fan of Harry Potter and all of the Dickens novels

33. What type of books do you like to read?
Answer: I don't settle myself into one type of book.

34. What is your favorite spectator sport?
Answer: Cricket

35. Who is your favorite sports hero?
Answer: Jason Dresetri from the 2012 Olympics. Saved the day, he did.

36. What's your favorite sports team?
Answer: For football I try to remain objective. That being said, I have been known to wear red and white striped scarves to certain games.

37. What is your favorite hobby?
Answer: Traveling!

38. At what temperature do you like the thermostat set?
Answer: Cool, but far from cold! Don't listen to her!

39. What is your favorite topic of discussion?
Answer: Myself, most likely.

40. If you had an extra $100 per week to spend, what would you choose to spend it on?
Answer: I'd probably give it away. What do you need money for on a time machine?

41. If you were given one million dollars and had to spend it within one week, what would be the first high ticket item you would buy?
Answer: I'd go to the year 9482 and buy a plate of chips.

42. Which type of vacation do you prefer?
a.Sun, fun, and relax
b.Sightseeing
c.Outdoor adventure
Answer: c

43. The best type of gift for me is something:
a.Practical
b.Sentimental
c.Just what they asked for
d.A surprise
Answer: d

44. I prefers to wear/buy:
a.Gold
b.Silver
c.Platinum
Answer: None of the above, actually.

Muse: The Doctor (Ten)
Fandom: Doctor Who
Partner: banished_dame <3<3
Tags: community: couples therapy, featuring: rose tyler, verse [active]: couples therapy
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 31 comments